Biga'nın o köyünde aynı günde iki vefat Biga'nın o köyünde aynı günde iki vefat
Yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) tedbirleri kapsamında Türk Kızılay'ı Biga Şubesi, evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Birçok farklı alanda olduğu gibi koronavirüsle mücadele kapsamında da faaliyetlerini yürüten Türk Kızılay'ı Biga Şubesi, bu sefer Pazar yeri girişinde farkındalık oluşturmak için maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Genç Kızılay Biga Gönüllüleri ile Biga Boşnak Derneği Başkanı Süleyman Duran 'nın da ekiplere eşlik ettiği farkındalık çalışmasında, vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

Faaliyetler Sürdürülüyor

Konuya ilişkin olarak burada açıklamalarda bulunan Türk Kızılay'ı Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer, “Yeni tip koronanirüs hastalığı ile mücadele noktasında dün olduğu gibi bugünde Türk Kızılay'ı olarak alandayız. Evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda
temel ihtiyaçlarını karşılamak için pazara gelen vatandaşlarımıza Kızılay Genel Merkezimizden gönderilen maskelerin dağıtımı gerçekleştirdik. Koronavirüs ile mücadele noktasında ekibimizle birlikte durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Biga Boşnak Derneği Başkanı Süleyman Duran ve Gençler, gönüllülük esasında dağıtımda yer aldılar” diye konuştu.



MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi