Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da Çanakkale Belediyesi heyeti İspanya'da

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Biga Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Biga’nın Çan Caddesi’nde ve 2 Nolu Sanayi Sitesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları tarayarak bozuk olan yerlere parke taşı döşeyerek yama çalışması yapıyor. Biga genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, bakım ve onarım ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü kilit parke taşı döşeme ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Kilit parke taşı yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; “Biga Belediyesi olarak Bazı caddelerimizde parke taşı döşenen yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi