Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı
Covid 19 ile mücadele kapsamında uzun bir zamandır evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarını soran Başkan Bülent Erdoğan, kendilerine çeşitli hediyelerde bulunarak ayaküstü sohbetlerde bulundu.
Başkan Bülent Erdoğan’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bu süreçte yanlarında olduklarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Bülent Erdoğan, “65 yaş üstü vatandaşlarımızı ilk günden itibaren yalnız bırakmamak için çalışmalarımıza sürekli olarak yön verdik. Kendilerini telefonla arayarak ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk, görevli personelimiz ihtiyaçlarını karşılayıp evlerine kadar götürerek süreçte hep yanlarında olduk. Bizlerde mübarek Ramazan ayında kendilerine moral vermek, yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek adına bu ziyaretleri organize ettik. Hükümetimizin aldığı önlemler sayesinde Virüs ile mücadele de önemli aşama kaydettiğimiz şu günlerde inşallah bütün vatandaşlarımızla en kısa zamanda tekrar buluşmayı Cenabı Allah’tan tekrar niyaz ediyor, 65 yaş üstü hemşehrilerimizin ellerinden tek tek öpüyorum” diye konuştu.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi