Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme
Karabiga Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında beslenme imkanları azalan sokak hayvanları için periyodik olarak mama dağıtımına devam ederken, beldenin muhtelif yerlerine yeni ilave besleme odakları yerleştirdi.

Belediye ekipleri, Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında işletmelerin geçici süreyle kapanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için beldenin muhtelif yerlerine besleme odakları monte ederek, içlerine mama doldurdu. Beldedeki besleme odakları artıp sokak hayvanlarının beslenme imkanları artarken hayvan severler Karabiga Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Koronavirüs’le mücadele tedbirlerini yalnızca halkımız için değil beldemizdeki can dostlarımız içinde yerine getiriyoruz.. Ekiplerimiz her zaman olduğu gibi virüs musibetinin ülkemizde görülmesi ve gerekli tedbir kararlarının açıklanmasından bu yana da beldemizdeki yiyecek bulamayan can dostlarımız için mama dağıtımlarını artırarak ve düzenli olarak yerine getiriyor. Şimdi de Karabiga’mızdaki beslenme odaklarının sayılarını artırarak olmayan yerlere de beslenme odağı monte ettik. Bizlere emanet olan can dostlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalar bizlere huzur ve mutluluk veriyor. Merak etmeyin; onları asla yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz.
” diye konuştu.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi