Çanakkale Valiliği Uyardı! Çanakkaleli vatandaşlar dikkat... Çanakkale Valiliği Uyardı! Çanakkaleli vatandaşlar dikkat...
Kaymakam Can ile Biga Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçede ikamet eden şehitlerin annelerini ve eşlerini, ilçenin en yaşlı annelerini, engelli çocukların annelerini ve engelli annelerin anneler gününü kutlayarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gönderdiği mektup ve hediyeleri takdim ettiler.
Can ziyaretlerinde şehit anneleri ile sohbet ederek, "Bugün şehit annelerimizin evlerini ziyaret ettik. Her ne kadar evlatlarının yerini dolduramasak da bizler de memleketin anneleri olan şehit annelerimizin birer evladı ve kardeşiyiz. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ülkeleri için analarından ve canlarından geçen tüm şehitlerimizi özlem ve minnet ile yad ediyoruz." dedi.

Can ayrıca “koronavirüs tedbirleri nedeniyle annelerinin yanına gidemeyip Biga Vefa İletişim Merkezimizi arayan vatandaşlarımız yerine biz annelerine giderek annelerinin anneler günlerini kutladık.” Dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi