SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti
Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Biga’da esnaf odalarını ziyareti sırasında Korona virüs Covid19 tedbirleri kapsamında oda başkanlarına da esnafa dağıtmak üzere maske teslim etti.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Özcan, "Bizlerde Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bugün Biga’da bulunan esnaf odalarımızı ziyaret ettik.
Birliğimize bağlı, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası, Biga Kahveciler Esnaf Odası ve Karabiga Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek, oda başkanlarımız ve personellerimiz ile, pandemi kapsamında kapalı işyerlerimizin, ticari servis ve yolcu taşımacılığı yapan araçlarımızın, yeni açılan işyerlerimizde uygulanan tedbirleri, pazar yerlerinde yapılan uygulamalar ile Mesleki odalarımızın, Kaymakamlıklar, Belediye başkanlıkları ve diğer kurumlarla yaptıkları çalışmaları görüşerek, son güncel gelişmeleri değerlendirerek, bilgi alışverişinde bulunduk. Onların sorunları dinleyerek, devletimizin kendileri için vermiş olduğu düşük faizli krediler hakkında bilgi verdik. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız" dedi.



MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi