Uyumadan önce 11 zeytin yiyin! Bakın ne işe yarıyor Uyumadan önce 11 zeytin yiyin! Bakın ne işe yarıyor

Biga Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük, Hemşireler Gününü unutmadı. Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük, hastanede görev yapan hemşireleri kliniklerinde ziyaret ederek çiçek verdi. Ziyarette Büyük’e Başhekim Yardımcısı Dt.Özgür Karasu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nursel Yılmaztürk, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hatice Dizman ve Müdür Yardımcısı Deniz Özcan eşlik etti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nursel Yılmaztürk; “Hemşireler günü ve haftasının, hemşireliğin anlam ve öneminin hatırlanmasına, gayretleriyle mesleğe kalite ve değer kazandırmış hemşirelerimizin anılmasına bir vesile olması temennisiyle, Bu zorlu süreçte, büyük bir sabır ve özveriyle çalışan bütün meslektaşlarımın 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlayarak teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük ise, hemşirelerin sağlık sisteminin parçası olduğunu ifade etti. Büyük, "Hastalığı hekime, hastayı hemşireye emanet ediniz. Sağlık hizmetinin vazgeçilmez parçası olan, kalplerindeki sevgiyi ellerine aktarıp şefkatle insanlığa hizmet eden, hayatın ilk anından itibaren yanımızda olan, sağlık camiasının beyaz melekleri, fedakar hemşirelerimizin anlamlı gününü yürekten kutluyorum" dedi.





MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi