Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti! Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti!
Öztürk, Başkan Havva Bacak nezdinde tüm dernek üyelerinin Engelliler Haftasını tebrik etti, hem de dernek üyelerinin sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Öztürk, “Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yaralanmalarının temini, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata dahil edilmeleri; insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir” dedi

Öztürk, tüm vatandaşları engellilere yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak,
engellilerin sorunlarının belirli gün ve haftalarla sınırlı tutulmamasını, yılın diğer günlerinde de engellilerle ilgilenilmesini isteyerek, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Öztürk, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak ve dernek üyelerinin Engelliler Hafta'larını kutlayarak çiçek takdim etti.



MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi