Kayhan ailesinin acı günü Kayhan ailesinin acı günü
Kovid-19 salgınının başından bu yana yardım çalışmalarıyla yüzlerce insana ulaşan Türk Kızılay’ı Biga Şubesi, ramazanda daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışıyor.

"Dertler Paylaştıkça Bitecek Yeter ki İnan Buna" sloganıyla başlattığı ramazan kampanyasıyla çalışmalarını hızlandıran Kızılay, Biga genelindeki yardım ağıyla ihtiyacı olanların yüzlerini gülümsetiyor.

Biga’nın her bölgesine, ihtiyacı olan her insana ulaşmak için temsilcilikleri, Genç Kızılaycıları ve gönüllüleriyle birlikte çalışan Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, kuşbaşı, kıyma konservesi ve ramazan pidesi vermek için çalmaya devam ediyor. Kızılay, Vefa Sosyal Destek Gruplarındaki çalışmalarını da sürdürerek, vatandaşların gereksinimlerini karşılamak için çalışıyor.

Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer, “İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Erzak paketlerimizle birlikte hayırseverlerin bağışladıkları kurban hisselerinden hazırlanan kuşbaşı ve kıyma konservelerini ve ramazan pidelerini teslim ediyoruz. Ramazan paylaştıkça güzelleşir, Dertler paylaştıkça biter. Yeter Ki inan buna!” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi