Türkiye'nin ‘aşı üretim üssü’ için çalışmalar hızla sürüyor Türkiye'nin ‘aşı üretim üssü’ için çalışmalar hızla sürüyor
Korona Virüs salgını süresince ve öncesinde, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan hemşirelerin bu özel günlerini kutlayan Biga Motosiklet Kulübü Başkanı Recep Duran ve üyelerini hastanenin Başhemşiresi Bahar Karadal karşıladı. Başkan Duran, Başhemşire Bahar Karadal’a çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

Hastanesinin servislerinde çalışan hemşirelerin günlerini kutlayan Başkan Duran “Özel Biga Can Hastanesi'ni ziyaret ederek, Korona Virüs ile mücadele de ve öncesinde en ön safta yer alan, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan değerli Hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutluyorum. Bu vesileyle; kendilerini insanlığa hizmet etmeye adayan, bunun için ülkemizin ve dünyanın her köşesinde sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarına can-ı gönülden teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim” dedi.

Başhemşire Bahar Karadal da Başkan Duran’a, yakın ilgisi ve verdikleri tüm desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgi verdiler.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi