Depremde camiler ve kerpiç yapılar hasar gördü Depremde camiler ve kerpiç yapılar hasar gördü
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, koronavirüs tedbirleri sonrasında küçük esnafın yaşadığı sorunları ele almak için Çanakkale ve ilçe esnaf odaları başkanlarının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan Biga Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı İbrahim Mutur; “Ülkemizde Korona virüsüne karşı alınan tedbirlerin ardından küçük esnafımız bir çok sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntı ve sorunlarını bizlere de ilettiler. Bizlerde sorunu Birlik Başkanımıza ilettik. Birlik Başkanımız da konunun takipçisi olduğunu bizlere bildirdi” dedi.


“SORUNLAR İLETİLDİ”
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ise , “Şükürler olsun. Üç ayın sonunda, sosyal mesafe kurallarına riayet ederek, birliğimizin kurullar toplantısını gerçekleştirdik. Derdimiz, sıkıntımız çok. Tüm il ve ilçe başkanlarımızın ilettikleri, il bazında sayın VALİMİZE ilettiğimiz konular,VALİMİZİN direktifiyle, il Hıfsısıhha kurulundan geçirilerek kararlar alındı. Bizim elimizden gelmeyen, Devletimizin yetkisinde olan, çözümü ivedi sorunlarımızı Ankara toplantımızda ileteceğiz, inşallah. ” Dedi.

MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi