Çanakkale'de Belediye personelinin ölümü yasa boğdu Çanakkale'de Belediye personelinin ölümü yasa boğdu
Biga İlçesi Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan 'yeni normalleşme' kararlarına göre lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi ve dernek lokallerinin kapanış saatleri saat 24:00'e kadar uzatıldı.

Biga Kaymakamı Mustafa Can başkanlığında toplanan Biga İlçesi Umumi Hıfzıssıhha Kurulu
toplantıdan sonra 'yeni normalleşme' kararlarını açıklayarak 1 Haziran 2020 gününden itibaren yeniden faaliyete geçen lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi ve dernek lokallerinin kapanış saatlerini yeniden belirledi.

Corona virüs (koronavirüs) tedbirleri kapsamında salgının yayılma ve vaka artış hızının düşüşe geçmesi, yaz mevsimine geçişle birlikte günlerin uzaması, iç turizmde yaşanan hareketlilik sonucu restoran, lokanta, kafeterya, kıraathane vb. işletmelerce sunulan hizmetlere duyulan ihtiyacın artması nedeniyle 'Yeni normalleşme' kararlarını açıklayan Biga Kaymakamı Mustafa Can, 1 Haziran 2020'de yeniden açılarak bahse konu işletmelerin
22.00 olan kapanış saatinin 24.00’e kadar uzatılmasına karar verdiklerini duyurdu. Böylece bu mekanların kapanış saatleri 2 saat uzatılmış oldu.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi