Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi

Bigalı pazar esnafı da 19 Haziran Cuma günü Çanakkale’de kurulacak pazarda sergi açabilecek.
Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, konunun çözüme kavuşması için Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Ünal Özcan ile görüştü.
Gerçekleştirilen görüşme ile ilgili bilgiler veren Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur; “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında belirlenen yasakların kaldırılmasıyla birlikte yayınlanan normalleşme sürecinin ardından 19 Haziran itibarıyla yeri olan tüm pazarcı esnafımız Çanakkale pazarında sergi açmalarına müsaade edilmiştir. Sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere maske ve hijyen kurallarına dikkat edilmeli ve yerlerin değişmesi veya kaydırılması söz konusu değildir. Konunun çözüme kavuşmasında başta birlik başkanım Ünal bey olmak üzere oda başkanlarıma ve ilgililere teşekkür ederim. Ayrıca pazarcı esnafına normalleşme sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” diyerek misafirlerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi