Bigalı Çiftçiler Dikkat! Biga'da görüldü... Bigalı Çiftçiler Dikkat! Biga'da görüldü...
Köy ziyaretleri ve muhtarlarla buluşma programı kapsamında ilçe müdürü Fevzi Atmaca, Karaağaç, Kaldırımbaşı ve tek kadın muhtarının bulunduğu Kazmalı köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve üreticilerle bir araya geldi.
Biga Tarım ve Orman İlçe Müdürü Fevzi Atmaca yaptığı açıklamada;

Üreticilerin yaşadığı sorunları yerinde dinleme ve sorunlarına çözüm sunma anlayışından hareketle köy ziyaretleri devam edecektir.

Çiftçilerimizin dünyada hızla gelişen tarım ve tarımsal teknolojiler konusunda bilgilendirilmesi ve üreticilerimizin tarımdan elde ettikleri gelirin yükseltilmesi için Bakanlık ve İlçe Müdürlüğü olarak yoğun çaba göstermekteyiz.

Bu anlamda çeşitli tarımsal konularda çiftçi eğitim toplantıları, tarla günleri, demonstrasyonlar düzenlemekteyiz. Amacımız kaliteli ve yüksek tarımsal üretim ile bölgemiz üreticisinin refah seviyesinin daha yukarıya taşınmasını sağlamaktır. Bu anlamda karlı bir üretim yapılmasında tarımsal desteklemeler, prim uygulamaları ve proje uygulamaları göz önüne alınması gereken önemli bir faktördür. Bu sebeple köy ziyaretlerini ve alan çalışmalarını önemsiyoruz. Yaptığımız program çerçevesinde tüm köylerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler, köydeki sorunlarını ve taleplerini ileterek, İlçe Müdürüne teşekkürlerini ifade ettiler.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi