Okullarda tatil sonrası ilk ders zili çaldı Okullarda tatil sonrası ilk ders zili çaldı
Nedime Hanım Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda dereceye giren okullara ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından verildi.
Küresel ölçekte hızla değişen ve gelişen dünyada, ülkenin 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyecek nesiller yetiştirmek; millî eğitimin amaçları doğrultusunda, okulların içinde bulundukları koşul ve öncelikler dâhilinde gelişmesini sağlamak, kalite standartlarını yükseltmek amacıyla 2017 yılında başlatılan ÇEV 2023 Projesi sonuçlandı. Proje kapsamında okulların: eğitim - öğretim, sosyal - kültürel, sportif, sanatsal, kişisel - kurumsal gelişim ve proje tabanlı gelişim olmak üzere 6 etkinlik alanında; bağımsız anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler ve meslek liseleri olarak öğrenci sayıları göz önünde bulundurularak yedi farklı kategoride değerlendirildi.
Değerlendirme sonucunda ilk üç dereceye giren okullara başarı belgesi verildi. Ayrıca İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından kategorilerinde 1. olan okullara diz üstü bilgisayar, ikinci olan okullara çok fonksiyonlu fotokopi makinesi, üçüncü olan okullara da lazer yazıcı hediye edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “ülkemizin 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyecek nesiller yetiştirmek için okullarımızın kalite standartlarını yükseltmeye devam edeceklerini, ÇEV 2023 Projesi Sonucunda Dereceye Giren Okullarımızı tebrik ediyorum” dedi.
ÇEV 2023 Projesi Sonucunda Dereceye Giren Okullar
Sakarya İlkokulu
Yeniçiftlik Ortaokulu
Atatürk Anadolu Lisesi
Şehit İbrahim Ateş Kız AİHL
İçdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEHMET ÖZDEŞ



Editör: Haber Merkezi