Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem
Necmettin GÜDER, Peygamber Efendimizin deyimiyle "gözümüzün nuru" öğrencilerimizi çok özledik diyerek “Ülkemiz ve tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesini ve öğrencilerimize Allah'ın izniyle 31 Ağustos 2020'da tekrardan kavuşmayı temenni ediyoruz” dedi.
Biga İmam Hatip Ortaokulu olarak hedeflerinin öncelikle anne-babasına ve vatan-milletine faydalı, ahlaklı, edepli ve başarılı nesiller yetiştirmek olduğunu söyleyen Güder, “Bunun yanında Allah'ı ve peygamberini tanıyan, seven, haram ve helalin ne olduğunu kavrayan bireyler yetiştirmek en önemli hedeflerimizden biridir. Genç, dinamik ve başarılı bir öğretmen kadrosuna sahibiz, hiçbir branşta öğretmen eksiğimiz yok. Okulun kuruluş tarihinden itibaren geçen beş yıllık sürede ekip olarak, ilçemiz ve il genelinde birçok başarılara imza attık. Okulumuzun önceki binasının öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim ortamlarına kavuşabilmesi için yenilenme aşamasında olması nedeniyle geçici olarak Şehit İbrahim Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim-öğretime devam edeceğiz. Sınıflardaki öğrenci sayılarımız 20- 24 civarında olacak. Aldığımız bilgiler ışığında okulumuzun yeni binasının 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına yetişeceği müjdesi aldık” dedi.
Bu yıl Biga’nın bütün köylerinden taşımalı öğrenci kaydetmeye başladıklarını belirten okul müdürü GÜDER , “Biga merkezden ve köylerden okula öğrenci kayıtlarımız devam ediyor. Ortaokula geçen öğrenci ve velilerimizi bilgi almak veya kayıt yaptırmak için okulumuza bekliyoruz” dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi