Çanakkale Valiliği Uyardı! Çanakkaleli vatandaşlar dikkat... Çanakkale Valiliği Uyardı! Çanakkaleli vatandaşlar dikkat...

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda denetim ve diğer kurumlardan oluşan ekip sahada kapsamlı olarak denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda pazaryerini ziyaret eden ekipler pazarcı esnafını ve vatandaşları hem uyardı hem de bilgilendirdi.

Halkın sağlığı için Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda denetim ekibi ile diğer kurum personellerinden oluşturulan ekip 'Korona virüs' tedbirleri çerçevesinde Çarşamba Pazarı'nda denetimlerde bulundu. Özellikle kapalı Pazar alanlarında denetimlerle birlikte uyarı ve bilgilendirmelerde de bulunan ekip “Denetimler sürecek” dedi. Korona Virüse karşı bilgilendirme amaçlı yapılan bu denetimlerde özellikle sosyal mesafenin önemi ve açıkta gıda satışının virüs önlemleri kapsamında dikkatli yapılması gerektiği anlatıldı. Ayrıca virüs hakkında Pazar esnafına bilgi aktarıldı ve alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgi verildi.

MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi