Art arda depremler! Bu sefer 4.4 Art arda depremler! Bu sefer 4.4
Emniyet, jandarma, sağlık, tarım, belediye başkanlığı ve ilgili odaların temsilcilerinden oluşan ekiplerle birlikte "maske- mesafe-hijyen" denetimlerine katılan Biga Kaymakamı Mustafa Can, mücadeleyi hep birlikte başaracaklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan genelge ile 81 ilde korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Biga’daki denetimlerde ise Kaymakam Mustafa Can, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları için uyardı. İş yerlerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda da denetim yapan Can, "Bugün Salgın Denetim ekiplerimizle birlikte tüm ilçe müdürlükleri olarak sahada denetim gerçekleştirdik. Bu mücadeleyi birlikte yürüterek başaracağız. O yüzden daha dikkatli olmak zorundayız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına lütfen uyalım" dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınarak market, çay ocakları, lokantalar, fırın, taksiler, minibüsler, berber ve kuaförler gibi iş yerlerinde denetimler gerçekleştirilerek esnaf ve vatandaşlara korona virüs ile ilgili bilgiler verildi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi