Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi

Bir sözünü daha yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirten Bülent Turan, “Karabiga’mız için doğal gaz kararı alındı, Hamdolsun!” dedi.

Turan, “Tarihin, denizin ve doğanın buluştuğu kentimiz Karabiga’mız doğal gaz dağıtım bölgesine dahil edildi. Dün itibarıyla bu karar alındı. Bizde başlayan iş biten iştir. Bu güzel sahil beldemiz gün geçtikçe büyüyen beldemiz. Doğal gazın gelmesi; turizmin gelişmesine önemli katkı sunacak, beldemizin havasını daha temiz kılacak, evlerimizin ısınmasında rahatlık sağlayacak. Özellikle kadınlarımız soba ve kömür derdinden kurtulacak. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, ilk günden bu yana konuyu ısrarla takip edip sürecin sonuçlandırılmasında talep ve yükümlülükleri yerine getiren Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi’ye, EPDK Bşk ve yetkililerine teşekkür ediyor; hemşehrilerimize, ve Karabiga’mıza hayırlı olmasını diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Karabiga’yı hem bölgemizde hem de ülkemizde her alanda yukarıya taşımak ve örnek teşkil edecek bir belde haline getirmek için gayretlerinin olanca hızıyla devam etttiğini belirten Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Hükümetimizin her alanda seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlar da bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir. Göstermiş olduğumuz hassasiyetin karşılık bulması, çabalarımızın ve takiplerimizin cevap bulması hepimiz için, en önemlisi de Karabigamız için oldukça sevindiricidir. EPDK kararı ile Karabiga beldemiz doğalgaz dağıtımı yapılacak bölge kapsama alındı. Beldemize yapılması kararlaştırılan doğalgaz dağıtım hattının şimdiden tüm hemşerilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta milletvekillerimize, EPDK yetkililerine ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım. Söz verdiğimiz gibi bütün projelerimizi tek tek hayata geçiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi