Kırmızı ete %25 zam Kırmızı ete %25 zam

Açıklama yok.
Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın Atatürk anıtına çelenk sunmalarının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Başkan Erdoğan yaptığı konuşma da, “Milli Mücadele yılları bütün sıkıntıları ve zorlukları ile bizim gururla andığımız ve ecdadımızı hayırla yâd ettiğimiz yıllardır. Bizlere bu toprakları vatan kılan, vatan kalması için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen ecdadımızın fedakârlıklarını anlayarak daha çok çalışacağız” dedi.
Açıklama yok.
Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Arda Çetin’in ‘Vatan İçin’ adlı şiirini okuması ve Biga Belediyesi’ne hizmet etmiş en yaşlı emekli personeller Yaşar Özdemir, Nuri Çorlu, Nuri Çiftçi, Sadettin Yaşar ve Hüseyin İdi’ye plaket takdim edilmesiyle tören sona erdi.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçinöz, Gaziler, okul müdürleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Açıklama yok.Açıklama yok.
MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi