Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Açıklama yok.
Biga’da Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ilçede yılın ahisi ile yılın çırağına hediyeleri iş yerlerinde verildi. Ziyaretlere Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ünal ÖZCAN ve Oda Başkanları katıldı. Ziyaretler kapsamında ilk olarak odayı ziyaret eden İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, Esnaf Odası nezdinde tüm esnafların Ahilik Haftası’nı kutladı. Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ise geçen yıl etkinliklerle kutladıkları Ahilik Haftası’nı pandemi dolayısıyla bu yıl yapamadıklarını belirterek, ilçede yılın ahisinin ve çırağının belirlendiğini ifade etti.

İŞ YERLERİNDE ZİYARET EDİLDİLER
İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve beraberindekiler daha sonra ilk olarak yılın ahisi seçilen Ayşe DİŞLİ'yi iş yerinde ziyaret etti. İş yerini gezen İl Müdürü Hakan TUNCERLİ ve beraberindekiler, Dişli’ye plaket takdim etti. Ödül karşısında duygulanan Ayşe DİŞLİ, kendisinin onurlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sonra Gizem UZ ziyaret edilirken, yılın çırağı seçilen Uz’a plaketi verildi.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ise her yıl oda olarak yılın ahisini ve çırağını belirlediklerini belirterek, birlik yönetiminden de onay alarak bu kişileri ödüllendirdiklerini ifade etti. İl Müdürü Hakan TUNCERLİ yılın ahisi seçilen Dişli ve yılın çırağı seçilen Uz’u tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi