Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi Biga o köyünün büyüleyici manzarası dron ile görüntülendi
Gümüşçay Belediyesi kadınlar için Sağlık İçin Spor Etkinliği organize etti. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen etkinliğe Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı da katılarak uzman antrenörler tarafından kadınlara pilates, aerobik ile sağlık yaşam için spor eğitimi verildiğini söyledi.

Sağlık İçin Spor etkinliğini her hafta yapmayı planladıklarını belirten Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı; “Bu gün Bigarden at çiftliğinde Gümüşçay belediyesinin organize ettiği sağlıklı yaşam için hem Gümüşçay’lı kadınlarımız, hem Osmaniye köyünde ki kadınlarımız ’la birlikte spor yaptık bu imkanı bize sağlayan Bigarden At çiftliği sahibi Seçkin Tay bey’e çok teşekkür ederiz . Gümüşçay belediyesi olarak bu tür etkinleri her zaman yapmaya devam edeceğiz. Salgın hastalığı nedeniyle bu tür sporlara önem veriyoruz . Burada açık alanda olması ayrı bir güzel oldu bu temiz hava bol gıda sağlıklı yaşam için harika bir yer. Bunu her hafta yapmayı planlıyoruz” dedi.

Pilates ve aerobik yapan kadarınlar durumdan çok memnun kaldığını sağlık için spor yapmanın çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi