Biga’ya 2 yeni diş hekimi geldi Biga’ya 2 yeni diş hekimi geldi
Konumu itibariyle yoğun bir hasta potansiyeline sahip olan Biga Devlet Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 2 acil tıp uzmanı ile hizmet veren Acil Servis’te 1 acil tıp uzmanı daha göreve başladı. Böylelikle Biga Devlet Hastanesine atanan Acil Tıp Uzmanı sayısı 3’e yükseldi.

3 Acil Tıp Uzmanı ile birlikte acil serviste 24 saat uzman hekim bulundurma imkânı doğduğunu belirten Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Baştürk, açıklamasında "Acil servisimiz vatandaşlarımızın en çok müracaat ettiği ve acil müdahalelerin yapıldığı servis olması nedeniyle önem arz etmektedir. Güçlü bir kadro ile hızlı ve doğru yapılacak ilk müdahaleler hayat kurtarıcı olmaktadır. Biga Devlet Hastanesi olarak, acil servisimizde en kaliteli şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Doktorlarımızın atama sürecinde emeği geçen ve hastanemizin her türlü olanakları için desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Uzm. Dr. Mehmet KIY Kimdir?

18.07.1990 Malatya doğumlu olan Uzm. Dr. Mehmet KIY , Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 15.07.2014 yılında mezun olduktan sonra İhtisasını Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 08.06.2020 tarihinde tamamlamıştır.Uzm. Dr. Mehmet KIY, 25.09.2020 tarihinden itibaren Biga Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi