Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
Ak Parti İlçe Hasan Sepici, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ziraat Odası Başkanı M.Güray ERGÜN’ü ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı M.Güray ERGÜN, Ak Parti'nin yeni yönetimine 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

İlçe Başkanı Hasan Sepici de sivil toplum kuruluşlarını ziyarette bulunduklarını belirterek, ziyaretlerde istişarelerde bulunduklarını aktardı. Sepici, "Eylül ayında yapmış olduğumuz ilçe kongremizin akabinde teşkilatımız ile birlikte ilçemizde kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün Ziraat Odası Başkanımız M.Güray ERGÜN’ü ziyaret ettik. Artık ilçemizde daha aktif şekilde ilçemizin tamamını kucaklayacak hizmet anlayışı ile hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Amacımız ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün,” Başta Hasan SEPİCİ olmak üzere seçilen tüm teşkilat üyelerine başarılar diliyor, Biga' mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konukları Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Güray ERGÜN, Meclis Başkan Vekili Fahri TEKİN, Yönetim Kurulu Üyesi Murat CEYLAN ve Meclis üyesi Murat ERDEN karşıladı.

CAHİT MAVİLİ


Editör: Haber Merkezi