Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor! Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor!
Gümüşçay’da doğalgazlı evlere her gün yenileri eklenmeye büyük bir hızla devam ediliyor. Durum böyle olunca da doğalgazı beldeye getiren başkana teşekkür etmek için vatandaşlar Başkan Pastırmacıyı evine çay içmeye davet ediyor. Davete icabet eden Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı da, proje ve hizmetlerinde halkın taleplerini odak noktasına koyarken, her fırsatta Gümüşçaylı hemşerileriyle beraber oluyor.

Gümüşçay Belediye meclis üyesi Semra Işık, doğalgazı beldeye getiren başkana teşekkür etmek için doğalgazla yanan ocaklarında çay yaparak Başkan Pastırmacıyı evine çay içmeye davet etti. Başkan Pastırmacı da bu içten davete icabet ederek Semra Işık’ın evine gitti. Belediye Başkanı Pastırmacı, Semra Işık’ın hatırlarını sorarak çaylarını içti. Pastırmacı, “Bugünde doğalgazı bağlanan Semra Işık, belediye meclis üyemizin evine misafir olduk. Hayırlı olsun diyerek doğalgazlı ocağı yakıp ikram edilen çayı birlikte içtik. Doğalgaz halkımıza ve beldemize hayırlı olsun.” Dedi.

Semra Işık ise” Başkanımız davetimize icabet etti. Bizi çok sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi