Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Tarımdan Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Orhan Sarıbal, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk ve ilçe yöneticileri Biga OSB Başkan Yardımcısı Bayram Demir’i ziyaret etti. Biga Organize Sanayi Bölgesi’nin OSB’ler ve Türkiye sanayisi içindeki önemine dikkat çeken Erkek, ekonominin lokomotifleri arasında yer alan Biga Organize Sanayi Bölgesi’nin Biga ve Türkiye ekonomisi için büyük bir değer olduğunu söyledi.

Biga OSB Başkan Yardımcısı Bayram Demir ise politikanın zor bir iş olduğuna dikkat çekerek, politikacıların sürekli kendilerinden ödün vermek zorunda kaldıklarını belirtti.

Göreve gelmek isteyen politikacıların seçmenler ile bir araya gelerek sorunlarına kulak vermesi gerektiğini bildiren Demir, politika da başarı için“ göreve talip olan kişilerin , kapı kapı dolaşarak vatandaş ile bire bir kontak kurmaları çok önemlidir” diye konuştu.

Devamında CHP teşkilatı, OSB yönetimi ile Golteks Kimya Orhan Kaplan, RDM Mühendislik Bayram Demir, Kulsan ilaç Hasan Kula'yı tesislerinde ziyaret ettiler.

YASEMİN ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi