SOLOTÜRK'ten Çanakkale semalarında nefes kesen gösteri SOLOTÜRK'ten Çanakkale semalarında nefes kesen gösteri
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’ncı yıl dönümü kutlamaları bugün itibarı ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninde Ulu Önder Atatürk’e ve Türk Devleti’ne bağlılığı simgeleyen çelenkler Atatürk Anıtı’na bırakıldı. Resmi kutlama törenine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Biga Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu. Tüm katılımcılar saygı duruşunda bulundu ve belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra program sona erdi.

KUTLAMALAR DEVAM EDECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak geçit töreni ve okulların çeşitli etkinlikleri ile devam edecek.

ARAÇ KORTEJİ YAPILACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında saat 13.00’da araç korteji organize edecek. Kortej Ortur 636. Sokaktan başlayacak.

M.ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi