Bayraktar TB3'ün ikinci prototipi testi geçti Bayraktar TB3'ün ikinci prototipi testi geçti
Eğer bir Apple Watch sahibiyseniz onu farklı uygulamalarla beraber kullanarak daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Apple akıllı saatlere kullanışlılık katacak birbirinden güzel uygulamaları sizler için derledik:
1- Biraz Meditasyon: Meditopia
Yerli bir uygulama olan Meditopia, içerisindeki meditasyon çalışmalarıyla hayatı daha konforlu hale getirmeye yardımcı oluyor. Eğer uygulamayı Apple Watch ile eşleştirirseniz, saat üzerinden içeriklere erişebilir, Siri ile kısayollar oluşturabilir ve akıllı özelliklerden faydalanabilirsiniz. Elde ettiği kayıtlardan saatiniz size meditasyon için uygun zamanlar önerebiliyor. Bizce denemeye değer.
2- Apple’ın Kendi Sağlık Uygulaması
Apple watch series 6, kendi sağlık uygulamasıyla bir övgüyü hak ediyor. Daha yakın takip ve hassas ölçüm vadeden uygulama, kandaki oksijeni ölçebiliyor, uykuyu raporluyor, EKG çekebiliyor. Parmağınızı 30 saniye boyunca Digital Crown’un üzerinde tutarak ölçümü yapabilirsiniz.
Apple watch se de sağlık uygulamasıyla fark yaratıyor. Kalp atış hızını izleyen, acil durumlarda yardım desteği sunan saat, el yıkama sayacıyla pandemi döneminin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. El yıkama sayacı, el yıkarken 20 saniyelik sayım başlatıyor. Desibel düzeyi yüksek gürültüler olduğunda kullanıcıları uyarıyor. Adet takibini kolaylaştıran cihaz, düştüğünüzde ivmeölçer sayesinde acil servisle bağlantı kurabiliyor.
3- Profesyonellerin Seçimi: Strava
Fitness uygulamalarının en popülerlerinden biri olan Strava, koşu, bisiklet gibi sporlarda kişileri rekor kırmaya çağırıyor. Detaylı kayıt ve raporlama yapan saat, sizi rekorlarınızı geride bırakmak için adeta teşvik ediyor. Spor alışkanlığı kazanmak isteyenlerin ve kendiyle rekabet edenlerin vazgeçilmezi olan uygulama beğeni topluyor.
4- Havanız Nasıl?: Carrot Weather
Kullanışlı bir hava durumu uygulaması olan Carrot Weather, kolay arayüzüyle tüm dünyada kullanılıyor. Sıcaklık derecesine, gün gün beklentilere, saat saat hava durumuna ilişkin bilgi veren uygulamada nem durumu, güneşin doğuş ve batış saatleri de görüntülenebiliyor.
5- Sizi Düşünüyor: Wear Hydrate Me
Su tüketimini kolaylıkla takip etmeyi sağlayan uygulama, günlük hedeflerin grafikle görüntülenmesini sağlıyor. Hedefin yüzde kaçı tamamlandı, ne kadar kaldı, geçmişte ne kadar tüketim yapıldı, ihtiyaç ne kadar hepsini söylüyor. Üstelik tek tuşla performans, internet üzerinden sosyal ağlarda paylaşılabiliyor.
6- Dil Biliyor: ITranslate Converse
Yanınızda adeta bir tercüman gibi çalışan bir saatiniz olsun ister misiniz? Konuştuğunuzda anında çeviri yapan uygulama, çok gezenler için ideal. Ona sesli söylediğiniz cümleyi anında yazılı olarak tercüme eden uygulama, çok sayıda dil desteği ile dünyanın dört bir yanında sizi yalnız bırakmıyor.
7- Ses Kayıt Cihazı Eskide Kaldı: Just Press Record
Ses kayıt cihazlarından kayıt almak, kaydetmek için telefon aramak eskide kaldı. Artık saatiniz üzerinden tek bir tuşla ses kaydı alabilirsiniz. Rahatlık sunan fonksiyonu sayesinde net ses kayıtları yapmanızı sağlayan uygulama, kolay arayüzüyle fark yaratıyor.
8- Hesap Makinesi Aramayın: PCalc
Artık hesap yapmak için hesap makinesine ihtiyacınız yok. Uygulama sayesinde saatinizi uzman bir hesap makinesine dönüştürebilirsiniz. Onunla ihtiyaç duyduğunuz her an hesaplarınızı kolaylıkla yapabilir, sesli komut bile verebilirsiniz. Ona sesli olarak bir işlemi yapmasını söylediğinizde hızla hesaplamanın gerçekleştiğini görebilirsiniz.
9- Biraz Sohbete Ne Dersiniz?: Walkie-Talkie
Telsiz teknolojisini anımsatan uygulama, sizi diğer Apple Watch kullanıcılarıyla sohbet etmeye davet ediyor. Konuşmak için ekrana basmanız ve yanıtı dinlemek için bırakmanız yetiyor. İki kullanıcı da iPhone’a ve internet, bluetooth bağlantısına sahip olduğunda iletişim gerçekleşiyor. Harika değil mi?
10- Biraz Değişiklik İyi Gelebilir: Streaks
Küçük değişikliklerle hayat kalitenizi artırmak isterseniz Streaks size aradığınız desteği sunuyor. Egzersiz, sağlıklı yaşam, yeme, kişisel bakım gibi alışkanlıklar için görevler seçilerek 12 farklı görev takip edilebiliyor. Köpek gezdirmek, ders çalışmak, diş fırçalamak için bile ayar yapabilir, uygulamayı kişiselleştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşarak her geçen gün daha iyi bir yaşama yaklaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi