Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme
Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam eden Karabiga Belediyesi, kamu binalarını ve belde esnafının dükkanlarına çalışması yapıyor.

“Halkımızdan tek isteğimiz salgın döneminde maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeleridir.” diyen Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Biz, Belediye olarak belde genelinde, ülkemizde salgının ilk vakalarının ortaya çıktığı Mart ayından itibaren geniş çaplı yıkama ve dezenfekte çalışmalarına başlamıştık. Bu çalışmalarımıza o günden beri ara vermeden devam ediyoruz. Tüm okullarımızla başladığımız dezenfekte işlemlerimize özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlardan olan parklar, camiler, mesire alanları, yaya kaldırımları, otobüsler ve duraklar gibi yerlerle devam ediyoruz. Dezenfekte ekiplerimizle beldenin tamamında çalışmalarımızı özenle yürütüyoruz." dedi.

Başkan Elbi, “Koronavirüs bizim alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil; hemşehrilerimiz tedbiri elden bırakmasınlar. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve Covid-19 ile mücadelemize bu bilinçle ara vermeden, mesai mefhumu gözetmeden tüm ekiplerimizle devam ediyoruz.” diye konuştu.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi