Biga’da bir vatandaş çatıdan düştü! Biga’da bir vatandaş çatıdan düştü!
Şüphelilerden biri sağlık kontrolü için getirildiği Çanakkale Devlet Hastanesi acil servis çıkışında hastane önünde bekleyen bir vatandaş tarafından sopayla saldırıya uğradı saldırgan FETÖ’den gözaltına alınan ‘haine yer yok’ diyerek tepki gösterdi. Saldırgan Polis tarafından gözaltına alındı.

FETÖ operasyonu: 35 gözaltı

Çanakkale’de FETÖ soruşturması tarafından Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen operasyonda FETÖ’yle bağlantısı olduğu ileri sürülen 35 kişi gözaltına alındı. Çanakkale başta olmak üzere ilçelerden gözaltına alınan 35 kişi bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolü için Çanakkale Devlet Hastanesine getirildi. Devlet Hastanesi acil servisinde sağlık kontrolünden geçilen 35 kişi daha sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyete götürüldü.

SOPAYLA SALDIRARAK “HAİNE YER YOK” TEPKİSİ
Öte yandan sağlık kontrolü için hastaneye getirilen FETÖ şüphelisi bir kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Emniyete götürülmek üzere acil servis çıkış kapısından dışarı çıktığı sırada hastane önünde bekleyen bir kişi tarafından sopayla saldırdı. Saldırgan başına sopayla vurduğu şüpheliye ‘haine yer yok’ diyerek tepki gösterdi. Polis saldırganı gözaltına aldı.
Mustafa Suiçmez

Editör: Haber Merkezi