Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi
Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Başkanı Şadan Doğan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren altı Bigalı firmayı başarılarından dolayı kutladı. Doğan, Biga’dan 5 firmanın Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alarak bölgenin yüz akı olduklarını söyledi. Firmaların başarılarında payları olan herkese şükranlarını sunduğunu kaydeden Başkan Doğan, “Bugün Türkiye’nin ilk 500 firması arasına girerek göğsümüzü kabartan beş firmamızla ne kadar övünsek azdır. Bu firmalarımız, Biga’nın gelişme ve kalkınma çabasının çok önemli katkı sağlayıcılarıdır. Bizler bugünden daha zengin olmak istiyorsak, yarın, bugünden daha gelişmiş olmak istiyorsak, daha mutlu olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız, daha çok birlik içinde olmalıyız” dedi.
İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında üretimlerini Biga’da gerçekleştiren İÇDAŞ Çelik, ABALIOĞLU, AKÇANSA, İÇDAŞ Elektrik, DOĞTAŞ Kelebek yer aldı.

Editör: Haber Merkezi