Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi Çanakkale Valisi Aktaş, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi
Çanakkale Koza Gençlik Derneği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Derneğimiz tarafından gerçekleştirilen Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Gençlik Programı ile dernek gönüllüsü 6 genç arkadaşımız 9 - 16 ekim 2016 tarihleri arasında Slovakya'nın Snina şehrinde 6 ülkeden 38 katılımcı ile ‘Gençlik Değişimi’ projesine katılım göstermektedir” ifadelerine yer verildi.
Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Gençlik Programına bağlı Gençlik Değişimleri farklı ülkelerden genç gruplarına bir araya gelme ve birbirlerinin kültürleri hakkında öğrenme fırsatı sunar. Gruplar, karşılıklı ilgi duyulan bir konu etrafında Gençlik Değişimini birlikte planlarlar. Gençler bu Eylem ile yurt dışındaki projelere katılabildikleri gibi yurt içinde de uluslararası projeler yapabiliyorlar. Bir Gençlik Değişimine katılmak için yabancı dilinizin çok iyi seviyede olması da gerekmiyor.

Editör: Haber Merkezi