Çanakkale'de belirli saatlerde elektrik kesilecek Çanakkale'de belirli saatlerde elektrik kesilecek

İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, kurumlar arasında yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak adına Biga Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü ile Meydere Gıda ve Tekinler Süt Ürünleri firmalarını ziyaret etti.

Meydere Gıda ve Tekinler Süt firmalarına yapılan ziyarette işveren yetkilileri ile İŞKUR'un başta İşbaşı Eğitim Programı olmak üzere Aktif İşgücü Programları ve diğer çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Biga OSB’nin büyüme planları, uygulama anaokulu ve lise proje önerileri ile İŞKUR’un güncel faaliyetlerinin değerlendirildiği ziyarette İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, ilerleyen dönemlerde aktif işgücü yetiştirme programlarıyla Biga’daki işverenlerin ve sanayicilerin yanlarında olacaklarını, ihtiyaç duydukları her anda Biga Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü olarak işbirliğine açık olduklarını özellikle dile getirdi.

Ziyarette İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz'a, Biga İŞKUR Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ahmet Uzuner, İş ve Meslek Danışmanı Emre Teknekaya ve Biga Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gültekin Çolak eşlik etti.

cahit mavili


Editör: Haber Merkezi