Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek

2020'nin son günlerinde öğrencilerini mutlu etmek isteyen Biga Kampüs Koleji, okulda kurduğu yılbaşı standında hediyeler dağıttı. İçerisinde Tüm dersler soru bankası, elişi kağıdı, boya kalemleri ve cetvel takımı bulunan çantaları alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. İlkokul ve ortaokul öğrencileri hediye paketlerini teslim almalarının ardından 2021 yılından neler beklediklerini söylediler.

2020'nin korona virüsü salgını nedeniyle zor bir sene olduğunu hatırlatan Kampüs Koleji Müdürü Hasan Hüseyin Sargın, "C¸ocuklarımızı mutlu etmek bizim ilk go¨revimiz! Okulda nes¸eyle vakit gec¸irmelerine s¸ahit olmayı o¨zledigˆimiz canımız c¸ocuklarımızın, yeni yılını onlar ic¸in o¨zel hediyelerimizle kutladık. O¨gˆrencilerimizin yu¨zu¨nde sıcak bir tebessu¨me vesile olabildiysek ne mutlu bizlere! Sosyal mesafe go¨nu¨llerimiz ic¸in bir engel degˆil, biz her anlarında c¸ocuklarımızın yanındayız. Sagˆlıkla, nes¸eyle, bas¸arıyla yu¨z yu¨ze kutlama gu¨nlerini de go¨rmek dilegˆiyle, mutlu yıllar!"dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi