Çanakkale’nin bir köyünde su sayacı okuma ücreti kalkıyor! Çanakkale’nin bir köyünde su sayacı okuma ücreti kalkıyor!


Defne'nin ailesi tarafından evde düzenlenen kutlamaya katılan Başkan Elbi ve eşi Hatice Elbi, sağlıklı, mutlu nice yaşlar dileğinde bulunarak küçük kızı mutlu etti.

Sosyal belediyeciliğin örnek ismi Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, bulunduğu her ortamda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçildiği ilk haftadan itibaren başlattığı halk günleri anlayışını devam ettiren Elbi, Karabigalıların özel günlerinde de yanlarında olmaya gayret gösteriyor.

Daha önce birçok vatandaşın düğün töreni, evlilik yıldönümü, asker uğurlaması gibi özel günlerinde yanında olan Başkan Elbi, Defne Pazarbaşı'ya doğum günü sürpriz yaparak evde yapılan kutlamaya katıldı. Defne Pazarbaşı'nın doğum günü olduğu bilgisini alan Başkan Elbi, küçük kızın evine gitti. Ailenin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Elbi, ailenin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Elbi'nin yaptığı sürprizle kendisini bir kez daha mutlu ettiğini ifade eden Defne Pazarbaşı, "Başkanımız doğum günüme gelerek beni mutlu etti. Bana hayatım boyunca unutamayacağım güzel anılar verdi. Kendisini çok teşekkür ediyorum" dedi.

Her bulduğu fırsatta vatandaşlarla bir arada olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Başkan Elbi de, "Ben belediye binasında yapılan belediyecilik anlayışını sevmiyorum. Belediye dışına çıkarak vatandaşlarımızla direk görüşme yapma ve olumlu olumsuz görüşlerini almayı istiyorum. Bu bize doğru yaptığımız işleri çoğaltmak için moral verirken, vatandaşın ihtiyacı olan projelerin belirlemesinde öncelik sıralaması yapmamı sağlıyor. Acı günlerinde olduğu gibi mutlu günlerinde de halkımızın yanında olmaya gayret ediyorum. Bugünde kızımız Defne'ye doğum günü sürprizi yapmak istedik. Pastasını birlikte keserek onun kadar ben de mutlu oldum.Benim için en büyük dinlenme ve motivasyon vatandaşlarımızın gülen yüzleri ile kalplerini ve kapılarını açmalarıdır" diye konuştu

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi