Milletvekili İstifa Etti! Milletvekili İstifa Etti!

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme ile pandemi tedbirleri çerçevesinde Biga'da KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler)’leri ziyaret ederek isteklerini, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk şöyle konuştu: “21 Ekim’de Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle Milletvekilimiz Özgür Ceylan ile birlikte KOBİ’lerin yaşadıkları sıkıntıyı yerinde incelemek ve üreticilerimizin çözüm önerilerini dinlemek amacıyla belirlenen program çerçevesinde KOBİ statüsündeki farklı sektörlerden 2 işyerimizi ziyaret ederek işletmelerimizin sorunlarını dinledik, değerlendirmelerde bulunduk. İşletmelerimiz ekonomik sıkıntının pandemi nedeniyle daha da arttığını dile getirdi. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak üreticilerimizin haklı taleplerinin yanındayız.”

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ülke genelinde başlatılan çalışmanın esnafların sorunlarına yarabandı olacağını belirttiği açıklamasında; '' Genel Merkezimizce başlatılan ve tüm Türkiye'de esnaflarımıza temas edeceğine inandığımız Kobi Ziyaretlerimizi CHP Biga İlçe Başkanımız Osman Öztürk'ün katılımıyla gerçekleştirdik.

Başta organize sanayi bölgeleri olmak üzere küçük esnaflarımızı da ziyaret ederek pandemi sürecinde yaşadıkları olumsuzlukları, esnafın talep ve şikâyetlerini dinledik. Pandeminin esnaflarımızda açtığı yaraları onlarla sohbet ederek, çözüme dair fikir alışverişlerinde bulunarak notlarımızı aldık."

BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Biga esnafının sorunlarını talep ve şikâyetlerini hazırlayacağımız raporla Genel Merkezimize ileteceğiz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer mensubu olarak bu sıkıntılı süreci hep birlikte en az kayıpla atlatmak adına var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. İşyeri sahipleri Sedat Karapınar ve Sertan Güremen’e samimi sohbetleri için teşekkür ederiz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız'' ifadelerine yer verdi.

YASEMİN ÖZDEŞ





Editör: Haber Merkezi