Film Platoları bayram boyunca etkinliklere ev sahipliği yaptı Film Platoları bayram boyunca etkinliklere ev sahipliği yaptı
Korona virüs salgının ardından sosyal hayatta yaşanan kısıtlama eğitim hayatında da yaşandı. İlkokuldan, üniversite düzeyine kadar tüm eğitim kurumlarında uzaktan eğitime geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan eğitim sistemini yürütmeye başladı. Bu eğitimden yararlanabilmek için öğrencilerin için tablet ve bilgisayar desteğine ihtiyaçları ortaya çıktı. Özel gereksinimli olan Mustafa'ya yardım elini Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak ÖZKAN ve personeli uzattı. Mustafa'ya tablet hediye edilerek eğitime devam etmesi sağlandı.

Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak ÖZKAN, "Biga'da huzur için çalışan ekiplerimiz geleceğimizin emanetçileri çocuklarımıza, Polis ve Devlet sevgisini aşılıyor. Özel gereksinimli çocuklarımız için de tam destek veriyor. Onların kalpten saf sevgilerini kazanıyorlar. Bu kapsamda özel gereksinimli olan Mustafa'nın uzaktan eğitim sürecinde cep telefonu ile ders takip etmeye çalıştığını öğrendik. Emniyette ağırladığımız Mustafa'ya tablet hediye ettik " dedi.
Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
YASEMİN ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi