Aşırı yağışlar Biga’yı vurdu! Aşırı yağışlar Biga’yı vurdu!
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu’dan oluşan TSO heyetini Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eroğlu ve OSB yönetimi ağırladı.

Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, TSO heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek , TSO’nun Biga’daki tüm işletmelerin ortak paydası olduğunu, TSO ile birlikte Çanakkale ve Biga için çalıştıklarını, Ülkemiz için birlikte daha pek çok projelere imza atmayı arzu ettiklerini ifade etti.

TSO Başkanı Doğan ise, “OSB, Biga iş dünyasının önemli bir bölümünü teşkil ediyor. Biga’nın istihdamına ve gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. OSB’deki firmalar aynı zamanda TSO üyesi. Biga OSB’ye hepimiz destek olmak durumundayız. Okul, doğalgaz ve idari bina ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Biga’yı daha iyi yerlere getirmek için istişare ve işbirliğine her zaman hazırız” dedi.

Biga OSB Müdürü Gültekin Çolak’ın OSB’deki son durum, genişleme sahası ve lojistik kolaylıkları ile ilgili bilgi paylaşımıyla ziyaret sona erdi.

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi