CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Deniz, Murat Marangoz, Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, Gelibolu İlçe Başkanı Aysun Tariman Noyan ve İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Çan Kadın Kolları Başkanı Behice Yılmaz, Çan ilçe yönetim kurulu üyeleri Dinçer İlknur Karadeniz ve Gönül Taşcı ile birlikte Biga İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ve beraberindeki heyeti İlçe Parti binası önünde İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Ziyarette her geçen gün kök salarak büyüdüklerini ifade eden Başkan Yıldırım, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz ziyaretlerimize bundan sonra her hafta bir ilçemizde devam edeceğiz. Pelin Alkan Güçlü başkanıma ve Biga teşkilatımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güçlü ise, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi