SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti SOLOTÜRK Çanakkale’de nefesleri kesti

Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, kira ve gelir kaybı başvurularına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.Başkan Tanur, başvuruların 31 Mart 2021 ‘e kadar uzatıldığı müjdesini verdi.

Başkan Tanur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

" Odamız müracaatları, Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliğimiz olan üst kuruluşumuz, Federasyonumuz ve Konfederasyonumuz ile ilgili Bakanlığımıza yapılmış olan girişimler sonucunda esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira ve gelir kaybı desteklerine yeniden başvuru imkanı sağlanmış olup yararlanma şartlarını taşıyan fakat başvuruda bulunamayan esnaflarımız başvurularını bugünden itibaren 31 Mart 2021 saat 23:59’a kadar E-Devlet üzerinden yapabileceklerdir. Müracaat yapamayan üyelerimize gerekli başvuru hizmetlerinde Biga Şoförler Odası’ndan yardımcı olunacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür eder, kazasız belasız ve bol bereketli kazançlar, sağlıklı güzel günler dilerim" dedi.

E- DEVLET KİRA VE GELİR DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Destek başvuruları 31 Mart Çarşamba günü saat 23:59'a kadar devam edecek. Kira desteği ve hibe başvuruları E-Devlet üzerinden yapılacak.

e-Devlet kira ve hibe desteği başvurusu için tıklayınız.

Başvuru süreci sonrası yapılacak değerlendirme sonrasında hak sahiplerine yapılacak ödemeler Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanacak tarihte başvuru esnasında verilen banka hesap numaralarına otomatik aktarılacak.

Başvuruya ilişkin tüm süreçler turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet Kapısı aracılığı ile yürütülecek.?????

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi