Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığı oda ziyaretlerine devam ediyor. İYİ PARTİ Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, Lapseki İlçe Başkanı Yakup Uzun, Çanakkale Merkez İlçe teşkilat Başkanı İlhan Atıcı, Biga İlçe Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Mustafa ASLAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Biga Ziraat Odasını ziyaret etti. Oda başkanı M. Güray Ergün'ün ağırladığı İYİ Parti heyeti ile çiftçinin durumu ve sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı. Oda başkanı M. Güray Ergün'ün ağırladığı İYİ Parti heyeti ile çiftçinin durumu ve sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

“ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

Ziyaret hakkında açıklama yapan Aydemir şu ifadeleri kullandı; "Saha çalışmalarımızın yanı sıra, ilçemizin her kesiminin sorunlarına hakim olabilmek ve dile getirebilmek için, oda ziyaretlerimize devam ediyoruz. Öncelikle bizi ağırlayan Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün'e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Yıllar önce tarım ülkesi olmakla gururlandığımız, bereketli topraklarımızdan, dünyanın dört bir yanına ürünlerimizi gönderen ülkemiz çiftçisi, son dönemde çok büyük zorluk içersinde. Bu nedenle yetkililerin, bir an önce, mağdur çifçilerimizin mağduriyetlerini gidermelerini bekliyoruz. Tarım şehri olan Biga’mızda; çiftçinin üretimini rahatça yapabilmesi ve hakkını alabilmesi için her zaman yanında olacağız, onları sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti teşkilatına teşekkür etti.

cahit mavili


Editör: Haber Merkezi