Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün düzenlediği toplantıya Biga'yı temsilen Biga Ziraat Odası Meclis Başkanı Taner KÖMÜRCÜ, Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray ERGÜN ve odanın Genel Sekreteri Arif ÖDÜL katıldı. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ katılımcılara Çanakkale İlinde Damla Sulama Yöntemiyle Çeltik ve Yem Bezelyesi Ekim Nöbeti Uygulamasının Yaygınlaştırılması projesi hakkında bilgi verdi.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray ERGÜN, "Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda 2021 yılında tarımsal üretimi artırmak ve sulama suyumuzu verimli kullanmak amacıyla "Çanakkale İlinde Damla Sulama Yöntemiyle Çeltik ve Yem Bezelyesi Ekim Nöbeti Uygulamasının Yaygınlaştırılması" projesine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya odamızı temsilen Meclis Başkanımız Taner KÖMÜRCÜ, Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray ERGÜN ve odamız Genel Sekreteri Arif ÖDÜL katıldı. Proje çerçevesinde özellikle ilçemiz BİGA'DA 2021 Yılı çeltik ekim döneminde bilgilendirme toplantıları düzenlenecek olup projeyi uygulayacak çiftçilere çeşitli destekler verilmesi ön görülüyor." dedi.

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi