Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı
MHP Biga İlçe Başkanı geçtiğimiz gün Biga Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, başkan yardımcısı Hasan Karabiber ile birlikte derneğine yaptıkları ziyarette muhtarların sorunlarını dinlediler.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya yaptığı konuşmada muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek “Muhtarlar vatandaşın eli ayağı gözü kulağıdır. Bundan dolayı Biga muhtarlar Derneğini ziyaret etmek istedik. Mahallelerinde görev yapan muhtarlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevi. Mahallesi’ndeki vatandaşların sorunlarını devlet dairelerine iletmede önemli bir göreve sahipler. Mahalledeki vatandaş önce sorununu muhtara anlatıyor. Muhtar da bu sorunu yetkililere iletiyor. Bundan dolayı muhtarlarımız toplumun sesidir. Muhtarlarımızın istekleri ve arzuları bizim için önemlidir. MHP Biga İlçe yönetimi olarak muhtarlarımıza ziyarette bulunduk. Kendilerine başarılı görevler diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Muhtarlar Derneği Başkanı, Ağaköy Muhtarı Ayhan Ferah, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve başkan yardımcısı Hasan Karabiber'e her zaman istişare içinde olmak istediklerini, Biga için sürekli diyalog halinde olmak gerektiğini ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi