Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
Biga Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 15 Şubat Pazartesi günü için, 1 (bir) gün süreyle yüz yüze eğitime ara verildiğini duyurdu.

15 Şubat günü köy okulları yüz yüze eğitime başlayacak ve böylelikle kademeli olarak yüz yüze eğitime geçişin ilk adımı atılmış olacaktı. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitimin başlaması yeniden aksamış oldu. Biga'da okullar 1 (bir) gün süreyle yeniden tatil edildi.

25 Ocak Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatili 15 Şubat Pazartesi günü son bulacak ve yüz yüze eğitimin ilk aşamasına geçilecekti.

YÜZ YÜZE EĞİTİME 15 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ İÇİN ARA VERİYORUZ

Biga Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yüz yüze eğitime 15 Şubat Pazartesi günü için, 1 (bir) gün süreyle ara verildiğini açıklarken, "Çanakkale Valiliğimizin kararıyla, İlimizde hakim olan kar yağışından dolayı meydana gelebilecek aksamalar sebebiyle ; İlimiz genelinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel okullardan/kurumlardan, yüz yüze eğitim yapanlar için eğitim öğretime, 15 Şubat Pazartesi günü için, 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Yine tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan engelli personel ile hamile personel de 15 Şubat 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verildi.

cahit mavili

Editör: Haber Merkezi