Ek yerleştirme sonuçları açıklandı Ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Biga Doğa Kolejin'de düzenlenen protokole, Biga Türk Eğitim-Sen Başkanı Mehmet Gezen ile Kampüs Müdürü Musa Çetin katıldı.

Protokol öncesi bir konuşma yapan Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, “Bizler Biga Doğa Koleji olarak, Türk Eğitim-Sen sendikalarımızın üyelerine yönelik indirim anlaşması yapmak adına burada birlikteyiz. Biga Doğa Koleji anaokulu, ilkokul, ortaokul , anadolu lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim vermektedir. 9 bin 100 metrekare kapalı alan içerisinde kurulan kurumumuz gerek akademik bağlamda gerekse sosyal faaliyetler açısından Biga'nın en önemli eğitim markasıdır.

Verdiğimiz hizmetlerden ve mutlu çocukların okulunda eğitim görme fırsatından yararlanmanın Biga'daki öğrencilerin de hakkı olduğunu düşünüyoruz. Kurumumuz ile Türk Eğitim-Sen Sendikası üyelerine dönük bu indirimi sağlamamızda yardımcı olan sendika yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HEDEF KALİTELİ EĞİTİMDEN YARARLANMAK

Biga Türk Eğitim-Sen Başkanı Mehmet Gezen ise,

“Bizler Biga'da Türk Eğitim-Sen sendikası çatısı altında toplanmış STK temsilcileri olarak, bugün burada İTÜ ETA Vakfı Biga Doğa Koleji ile bir indirim anlaşması imzalamak amaçlı buradayız.

Sendikalar sadece özlük haklarıyla ilgili çalışmalar yapmazlar. Bizler sosyal konularda da zaman zaman çalışmalar yapmaktayız. Birçok kazanımlarımız mevcut. Yerel anlamda da İTÜ ETA Vakfı Biga Doğa Koleji'nin Biga'da hizmet vermesini bir kazanım olarak düşünüyor ve bunu üyelerimiz adına değerlendirmek istiyoruz.

Biga'da ikamet eden Türk Eğitim-Sen üyelerinin bu imkanlardan yararlanması amacıyla böyle bir protokole imza atmak istedik ve bu mekanda hep birlikte imzaları atıyoruz. Biga'da tüm üyelerimize kurumsal indirim anlaşması hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin , Biga Türk Eğitim-Sen Başkanı Mehmet Gezen indirim protokolünü imzaladılar

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi