Muharrem Erkek’ten  İmamoğlu’na ziyaret Muharrem Erkek’ten  İmamoğlu’na ziyaret
Biga Kaymakamlığı tarafından DSİ Bölge Müdürlüğünce geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan, bölgenin en büyük sulama projesi olan ve çalışmalarına başlanan Taşoluk Sulaması 2. Kısım İnşaatı ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında DSİ Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firma tarafından bilgilendirme yapıldı.

Proje tamamlandığında ilçede 96.000 dönüm tarım arazisinin sulama imkanına kavuşacağını belirten Biga Kaymakamı Mustafa Can, "Taşoluk sulama projesinin ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Tarım ve Orman Bakanımız sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ’ye, Çanakkale Valimiz sayın İlhami AKTAŞ’a, AK Parti Çanakkele Mv. ve Grup Bşk. Vek. sayın Bülent TURAN’a, Milletvekilimiz sayın Julide İSKENDEROĞLU’na, DSİ Balıkesir Bölge Müdürlüğümüze sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Toplantıya Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü, DSİ Bölge Müdür Yrd., Karabiga ve Gümüşçay Belediye Başkanları, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Ziraat Odası Başkanı, sulama kooperatifleri ve birliklerinin başkanları katıldı.
Açıklama yok.Açıklama yok.
yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi