Biga'da 21 Nisan Pazar nöbetçi eczane Biga'da 21 Nisan Pazar nöbetçi eczane
Türk Kızılay kan bağış tırı 23-24-25 Şubat 2021 tarihlerinde saat 11:00-18:00 arasında Biga Belediye meydanında vatandaşlardan kan bağışı alıyor. Kan bağış tırına tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Gökhan Baştürk,” Kan bağışı hastaneler ve hastalar için çok önemlidir.” Dedi.

Başhekim Baştürk yaptığı açıklamada, “Kan stoklarının azaldığı son günlerde bu bağışa destek olmak için herkesi göreve davet ediyorum. Biga Devlet Hastanesi yönetimi ve personeli hastayla birlikte bu işe destek olacaktır. Katkılarınızı bekliyoruz, teşekkür ederim” dedi.

Türk Kızılay Biga Şube Başkanlığından yapılan açıklamada ise “Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Gökhan Baştürk’e, tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ettiği için teşekkür ederiz. Kan bağışı, her gün taze kana ihtiyaç duyan hastaların tedavisinde büyük rol oynuyor. Sen de 15 dakikanı ayırarak Kızılay’a kan bağışında bulunabilir; bir hastaya umut olup doğaya bir fidan kazandırabilirsin. Türk Kızılay kan bağış tırımız 23-24-25 Şubat 2021 saat 11:00-18:00 arasında Biga Belediye Meydanında sizleri bekliyor. İyi ki varsın” ifadelerine yer verildi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi