Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur ile Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin arasında imzalar atıldı. Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur’un makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Oda Başkanı Tanur, Biga Doğa Koleji ile imzaladıkları protokol kapsamında odaya kayıtlı üyelerin çocuklarına 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için 01/02/2021 - 30/06/2021 tarih aralığında bu kurumsal eğitim indiriminden yararlanabileceğini söyledi.

Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin de ilçedeki birçok kurumla indirim protokolleri yaptıklarını vurgulayarak, “Yaptığımız sözleşmeler ile okulumuz tarafından sözleşmenin tarafı olan kurum çalışanlarına ve söz konusu çalışanların çocuklarının Doğa Kolejine yaptıracakları kayıtlarda eğitim indirimi uygulanmasını sağlıyoruz. Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası ile de yaptığımız sözleşme kapsamında Biga Şoförler ve Otomobilciler Odasına kayıtlı üyelerin çocuklarına Biga Doğa Koleji’nde geçerli olmak üzere, %50 oranında indirim sağlanacak” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi