Biga’nın Köy Pazarında Bayram Öncesi Yoğunluk Biga’nın Köy Pazarında Bayram Öncesi Yoğunluk
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, göreve geldikleri günden yana yaptıkları çalışmalar ve planladıkları projeler ile adından söz ettiriyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile konuşan Elbi, Karabiga Belediyespor Futbol Sahasında bulunan idari binayı kaldırıp yenisini yapacaklarını ve mükemmel özelliklere sahip bir halı saha yapılacaklarını söyledi.

Yeni tesisin çalışmalarına başlandığını aktaran Elbi, şunları kaydetti;

“Mevcut soyunma odaları, duş ve idari binanın bulunduğu yeri kaldırıp, yenisini yapacağız. Birinci katında hakem odaları, tuvalet, duş, misafir takımın soyunma odaları, ikinci katında 220 metre kare kapalı toplantı salonu olacak. Binanın alt katında da kafeterya oluşturacağız. Binanın arka tarafında ise 30X50 halı saha yapmayı planlıyoruz. Halı sahamızın üstü kapalı ve tribünleri olacak. Canlı yayın yapılabilecek ve futbolcularımız maçı tekrar izleme imkânı bulacak. Böyle bir saha sadece Çanakkale’de var. İkincisini de Karabiga’da yapmış olacağız. Sadece Karabiga’ya değil Biga ve köylerine de hizmet edecek. Karabiga’mıza hayırlı olsun’’

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi