Biga’da öğrenciler okulları adına hatıra ormanı oluşturdu Biga’da öğrenciler okulları adına hatıra ormanı oluşturdu
Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı ve üyeleri, Kaymakam Mustafa Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından temin edilen 10 adet tablet, pandemi koşullarında online eğitime giremeyen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Kaymakam Mustafa Can’a teslim edildi.

Tabletleri teslim eden Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Alâeddin Şiren, Bilindiği üzere, salgınla mücadele kapsamında yaklaşık bir yıla yakın bir süredir yüz yüze eğitime ara verildi. Uzaktan eğitim sistemine geçildi. Uzaktan eğitimin gereklilikleri kapsamında; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden internet erişimi olmayanların yanı sıra tableti ya da bilgisayarı olmayan öğrencilerimiz de bulunmaktadır. Bu sebeple, uzaktan eğitim sürecine devam eden öğrencilerimize imkânlar dâhilinde tablet desteği sağlayarak bir nebze de olsa katkıda bulunmaya çalıştık" dedi.

Öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Şiren, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın eğitiminden ve gelişiminden hepimiz sorumluyuz. Bugünün küçük parmakları bir gün ülkemizin geleceğine imza atacaklar. Kendilerine bu zor dönemde başarılarla birlikte, pandemi sürecini geride bıraktığımız sağlıklı günler diliyoruz” diye konuştu.

Biga Kaymakamı Mustafa Can da “Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü başkan ve üyelerine eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tablet bilgisayarların öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi